Praktisk hjælp til små og store opgaver

Har du brug for praktisk hjælp til vedligeholdelse af dit hus eller din have? Vil du gerne have bygget et skur i din have, skiftet plankeværket ud eller malet huset? Skal du have sat en lampe op, hængt billeder op eller skiftet vaskemaskinen ud?

Jeg kan hjælpe med at løse mange forskellige slags opgaver for både private og virksomheder. Her er ingen faste faggrænser.

Ring til mig på 42 50 74 52, hvis du har brug for en hjælpende hånd. Ingen opgave er for lille.

Hjælp til hus og have

Jeg kan blandt andet hjælpe dig med at

Jeg udfører diverse opgaver inden for havearbejde, malerarbejde og tømrerarbejde. Jeg er alsidig og hjælper gerne med både små og store opgaver. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke lige kan finde din opgave på listen.

 

Handyman i Slagelse, Sorø & Dianalund

Jeg bor lige mellem Slagelse, Sorø og Dianalund, så det er primært her, jeg tilbyder min hjælp som handyman. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kigger jeg gerne forbi til en snak om, hvad du gerne vil have lavet. Måske har jeg endda en god idé til en flot løsning.

Har du et større projekt lidt længere væk fra mit lokalområde, er du velkommen til at kontakte mig på 42 50 74 52.

Som handyman i Slagelse, mit eget lokalområde, er et godt ry vigtigt. Du kan derfor regne med, at jeg er en stabil arbejdskraft, som leverer et flot resultat.

Privatlivspolitik og cookies