Hjælp til ophængning af hylder, lamper, gardiner og billeder i Slagelse, Sorø & Dianalund

Er du ved at flytte, eller har du bare nogle hængepartier, som du aldrig rigtig har fået afsluttet? Det kan være, at du har brug for at få hængt nogle flere hylder op i dit hjem, så du kan få organiseret alle dine ting. Eller at du har købt en ny lampe, som du mangler hjælp til at få hængt op.

Jeg kan hjælpe med et bredt udvalg af sådanne opgaver – også selv om det blot drejer sig om en enkelt lampe eller to. Jeg har masser af praktisk erfaring med denne type opgaver og giver gerne et par gode råd med på vejen, hvis du er i tvivl om, hvordan vi bedst løser din opgave.

Min timepris er 400 kr. pr. påbegyndt time inklusiv moms. Derudover skal du regne med eventuelle udgifter til vægbeslag, skruer, kabelskjulere og lignende, hvis det er noget, jeg skal levere – og det gør jeg gerne.

Her er eksempler på opgaver, som jeg kan hjælpe med:

  • Ophængning af hylder
  • Ophængning af lamper
  • Ophængning af gardiner
  • Ophængning af persienner
  • Ophængning af billeder
  • Ophængning af knager
  • Ophængning af spejle
  • Ophængning af badeværelsesmøbler
  • Ophængning af skabe
  • Ophængning af fladskærme
  • Ophængning af kabelskjulere

Jeg tilbyder min hjælp i Slagelse, Sorø, Dianalund og omegn.