Om Jesper Handyman

Efter mange år som udekørende servicetekniker for de store spillere i antennebranchen fik jeg lyst til at prøve noget nyt.

Sideløbende med mit arbejde har jeg bygget flere huse, sommerhuse og garager og hjulpet min familie og venner med renoveringsprojekter, anlægning af indkørsler, terrasser og videre i den dur.

Jeg har et godt håndelag og masser af praktisk erfaring, så derfor var det nærliggende at starte min egen virksomhed som handyman. Det giver mig mulighed for at udleve drømmen om i højere grad selv at styre min tid samtidig med, at jeg arbejder med det, som jeg kan lide og har en god variation i mine arbejdsopgaver.

Håndværkere i mit netværk har givet mig masser af positiv feedback på min idé om at gå selvstændig, så det føles som den helt rigtige beslutning.

Du kan forvente, at jeg holder mine aftaler, yder en god service og er omhyggelig med mit arbejde. Min base er i Nordrup nord for Slagelse, og jeg arbejder typisk i Slagelse, Sorø, Dianalund, Stenlille, Høng og omegn.

Har du brug for min hjælp til at løse praktiske opgaver i dit hus eller i din have, er du velkommen til at kontakte mig på 42 50 74 52.